Telefonisch reserveren? Bel ons: 06 216 480 85
Taxi FDR logo

Over Taxi FDR

Welkom bij Taxi FDR, opgericht door de bekwame ondernemer Frans Verbruggen en nu al geruime tijd actief in de taxi-industrie. Bij Taxi FDR streven we ernaar om onze passagiers de best mogelijke ervaring te bieden.

Wij zijn er trots op bekend te staan om onze cruciale waarden: stiptheid, professionaliteit en betaalbaarheid. Met Taxi FDR kunt u erop vertrouwen dat wij alles doen om u op tijd op te halen en veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn niet alleen goed opgeleid, maar ook vriendelijk en beleefd. Ze beschikken over uitgebreide kennis van de lokale wegen en zorgen ervoor dat uw reis snel en efficiënt verloopt. We begrijpen dat onze klanten netjes behandeld willen worden, dus bij Taxi FDR streven we naar keurige chauffeurs die u met respect behandelen.

Ondanks onze uitstekende service houden we ook rekening met uw budget. Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en bieden daarom concurrerende tarieven aan die passen bij uw behoeften.

Of u nu privé of zakelijk onderweg bent, voor een luchthaventransfer kiest of gewoon een rit wilt maken binnen de stad, Taxi FDR staat voor u klaar. Ons moderne wagenpark is uitgerust met comfortabele voertuigen die voldoen aan alle benodigde veiligheidsnormen.

Bij Taxi FDR begrijpen we dat het kiezen van een taxibedrijf een belangrijke beslissing is. Daarom streven we naar transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We hebben veel loyale klanten die onze service waarderen en keer op keer voor Taxi FDR kiezen.

Of u nu een taxi nodig heeft voor een speciale gelegenheid of gewoon voor uw dagelijkse vervoersbehoeften, wij staan altijd voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de professionele, stipte en betaalbare service van Taxi FDR.

Bedankt voor uw interesse in Taxi FDR. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen als onze gewaardeerde klant!

Bel of mail Taxi FDR

  • 06 - 21648085
  • info@taxifdr.nl

Algemene gegevens

Taxi FDR
Soembastraat 52
2315 BT Leiden

KVK: 59163003

Taxi FDR logo